Recordaantal deelnemers Jobzz Darts Toernooi 2016!

 

Jobzz Darts Toernooi, het grootste dartstoernooi van Nieuwegein e.o., werd afgelopen zaterdag voor de 7de keer georganiseerd. Maar liefst 102 deelnemers, een record voor dit gezellige toernooi in het midden van het land, gingen de strijd met elkaar aan.
Uiteindelijk was het Frans Harmsen uit Putten die voor de tweede keer op rij de titel en het prijzengeld mee naar huis mocht nemen.
Het was een mooie dag in
Gold’s Gym / café Jobzz!

Volgens traditie werd er niet alleen gedart, maar vonden er ook acties voor KiKa plaats. Alle aanwezigen konden het opnemen tegen dartsheld Co Stompé of Europees kampioen Justin van Tergouw en aan het einde van de middag vond een veiling plaats waar onder andere het Nederlands teamshirt van Justin veel geld opbracht. In totaal is er € 2.153,- opgehaald voor KiKa, een prachtig bedrag!

Het werd een sportief en beregezellig toernooi met vele mooie wedstrijden en geweldig niveau waardoor de finale tussen Frans Harmen en de Belg Tony Martinez keurig op tijd kon beginnen. In de sfeervolle sportzaal stond voor het eerst een mooi podium incl. een groot tv-scherm en met behulp van opkomstmuziek werden beide topspelers door mastercaller Marco Meijer aangekondigd.

In de finale ging het lang gelijk op maar maakte geweldig finishes van Frans Harmsen na een tussenstand van 3-3 het verschil. Dankzij o.a. een 150 en 138 finish mocht Harmsen de beker, bloemen en € 300,- in ontvangst nemen. Martinez moest genoegen nemen met € 200,-.

De uitslagen vanaf de kwartfinales:
Job ten Heuvel – Iwan Terschegget 1-4

Tony Martinez – Jeremy Derksen 4-1
Remon Hurrebrink – Wim Hofsink 2-4
Frans Harmsen – Ron van Swol 4-0

Halve finales:
Iwan Terschegget – Tony Martinez 0-5
Wim Hofsink – Frans Harmsen 1-5

Finale
Tony Martinez – Frans Harmsen 4-6

De verliezersronde werd gewonnen door Leroy Nieuwenhuis, hij versloeg Fabian de Groot in de finale (3-2). Patricia Perk werd de beste dame.

De organisatie bedankt sponsors Gold’s Gym en Jobzz Café, Co Stompé en Justin van Tergouw, en natuurlijk alle 102 deelnemers voor een supergezellige dag en een mooi toernooi. Het feest in Jobzz ging natuurlijk nog even door tot in de vroege uurtjes…… Volg ons (Jobzz) op Facebook om de editie in 2017 niet te missen!

X