live muziek out of time bij Jobzz nieuwegein

Een avond uit, vol plezier en dansen? 
Kom dan op zaterdag 3 februari naar JOBZZ!  Vanaf 21:00 uur speelt de live band Out of Time. GRATIS Toegang!

Een introductie van de band zelf:

Out of Time is een coverband die sinds 2002 actief is in IJsselstein/Nieuwegein en omstreken. 
De voorkeur van onze band is rockmuziek uit de jaren 70 en 80.
Wij proberen, waar mogelijk is, een eigen geluid toe te voegen aan bestaande nummers. Wij spelen op feesten/partijen, festivals en natuurlijk als muzikaal hoogtepunt het jaarlijks terugkerende Galepopfestival. Hiervan zijn wij medeorganisator. Voor informatie kijk op http://www.galepop.nl/
Avonden met Out of Time staan bekend om een volle dansvloer!

Simon Linnenbank, zang
Simon (1969) is sinds 2014 frontman bij Out of Time. Hij zingt inmiddels ruim 30 jaar in bands en projecten. Van het inzingen van jingles, demo’s en commercials tot het zingen in diverse coverbands, w.o. een Toto tributeband en de band 99 Procent Puur (akoestische covers, maar ook eigen werk). In 1995 deed hij mee aan de Soundmixshow (finale), in 2003 aan het Nationaal Songfestival (duet met Berget Lewis) en in 2009 bracht zijn band ’99 Procent Puur’ de Nederlandstalige CD ‘2 x 20 Minuten’ uit.

Rene Hoogeboom, toetsen
Al op vrij jonge leeftijd is Rene met muziek begonnen. 
Hij heeft verschillende jaren pianoles gehad voor hij ging meespelen in een bandje. 
De aanschaf van een van de eerste Roland Jx3p synth en een Yamaha D70, (bij kenners wel bekend), heeft zijn liefde voor muziek maken alleen maar versterkt. Na het spelen in diverse combo’s en bandjes kwam hij terecht in de, met name bekend in de regio Dordrecht, 9 leden tellende Band Obsessions.
Na een aantal jaren te zijn gestopt met spelen door gezin, kinderen etc. is hij nu weer actief als toetsenist in onze band.

Jan Brouwer, drums 
Jan is op zijn dertiende al begonnen met drummen. Zijn eerste band was The Lektown Noisemakers. Daarna gespeeld bij The Freelanders, Keskesa en Pacific, een toentertijd hele bekende band in Vreeswijk en omgeving. 
Na een tijd er tussen uit geweest te zijn speelt hij nu al weer jaren met veel plezier bij Out of Time. 

Arjo Miedema, basgitaar, zang
Al meer dan 25 jaar speelt Arjo basgitaar in verschillende bands en heeft hij als bassist van kleine kroegen tot grote festivals gespeeld in verschillende stijlen, van Nederlandstalig tot progressieve rock-metal. Al in 1992 stond Arjo in Nieuwegein met Simon op het podium en later heeft hij ook samen met Simon succesvol gespeeld in de coverformatie Firma Hergebruik. 
In het samenspel binnen Out of Time en de vocale aanvulling komt Arjo het best tot zijn recht. De grote voorbeelden van Arjo op bas zijn: Billy Sheehan, Victor Wooten en Hennie Vrienten. 
Arjo zijn doopceel betreft bands: Medeoprichter geweest van de band Rampzalig waarin hij bassist en medezanger was. Zanger bij Pluis en de Struikrovers en R-YO READY. En bassist bij Firma Hergebruik, Sanity, Heads Down, Dust en The Kings Wife (Queen Tribute). 

Jan van Ommen, slaggitaar, achtergrondzang 
Vanaf de start van de band slaggitarist, houdt van Van Morrissen,Clapton, Pink Floyd, Phil Collins maar ook van Paul Weller,Jack Johnson en Gavin DeGraw. 
Vindt het dus geweldig om in een coverband te spelen die alles aanpakt wat bij de band past!

Andreas Smits: Sologitaar
Als je Andreas goed kent, mag je Pluis zeggen!
Andreas zit al een tijd in de “bandjeswereld” waarvan de laatste 17 jaar in een rock-coverband: “Pluis en de Struikrovers”. Hiermee toerde hij door heel Nederland en af en toe ook daarbuiten. Tja en wat vindt Pluis nog meer leuk…boeken, films, sporten, eten, getrouwd of niet getrouwd, kinderen of geen kinderen…wie zal het zeggen. Maar een ding is zeker, hij heeft zin om helemaal los te gaan bij Out of Time!

X